Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Data engineer / Dashboard developer

Søknadsfrist: 08.03.2020

BI bygger for tiden opp en dataplattform basert på open source-rammeverk som Spark og Azure-komponenter som Data Factory, Azure Databricks og Power BI. Dataplattformen skal fremover levere nye dataprodukter for å øke innsikten og frigjøre tid fra manuelt arbeid. Vi har store ambisjoner om å gjøre kundeoppfølgingen vår datadrevet, og er i gang med å bruke integrasjoner, analyse og maskinlæring og for å få til dette.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

For å styrke teamet og sikre permanent leveranseevne har vi behov for en erfaren integrasjonsekspert (systemutvikler) med kompetanse på datatransformasjon. Du vil jobbe med å identifisere og hente ut data fra kildesystemene på BI, og transformere de til kvalitetssikrede datasett som grunnlag for dashboards og prediksjonsmodeller.

Du vil i tett dialog med virksomheten designe og utvikle nye dataprodukter, samt vedlikeholde og kontinuerlig forbedre eksisterende løsninger. Videre vil du få ansvar for å forvalte prosesser for overvåkning og håndtering av datakvalitet på tvers av de ulike kildesystemene. Du skal sørge for at datakvalitetsarbeidet følger et systematisk rammeverk i samsvar med GDPR-reglene for personvern.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

  • Head of Digital Development – Master Systems & Analytics Marianne Schei på telefon (46410168) eller mail (marianne.schei@bi.no)

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS